Маги Джанаварова отбеляза 40-ия ден от появата  на малката си

...
Маги Джанаварова отбеляза 40-ия ден от появата  на малката си
Коментари Харесай

Маги Джанаварова направи погача на дъщеричката си

Маги Джанаварова означи 40-ия ден от появяването  на дребната си принцеса Елизабет с погача. Гордата майка се похвали с порасналата си дъщеричка и й спретна празненство като за знамение и приказ.

Най-разпознаваемия глас в родната поп музика събра орисници, които да орисат момиченцето й, както се прави  по традиция.

Елизабет бе натъкмена напълно в бели облекла, с каквито бе издокарана и майка й. Обстановката където честваха погачата бе луксозна  и решена най-вече в бяло и розово. Маги бе гушнала първородната си дъщеричка до сърцето си, обезпокоена бебето й да не се уплаши от толкоз доста хора на едно място, пише kliuki.bg.

Навсякъде бе отрупано със сладкиши и голяма торта, на която бе изписано името на бебето, както и имаше табло, на което на розов декор със златни букви пишеше „ Елизабет ”.

Естествено, Джанаварова почерпи дамите, орисали дъщеричката й щедро с всевъзможни сладки изкушения, а те се регистрираха с дарове за мъничето. Като пожелаха на Елизабет и майка й да са доста здрави и щастливи и безпроблемен живот.

Маги събра комплиментите на почитателите си, които я похвалиха,  че е станала още по-хубава и майчинството я е разкрасило

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР